Közösségi iroda Astoria üzletünkben

Open working space a Telenornál
 

Desk in the city Telenor

Ugorj be hozzánk, mert

Coworking a belvárosban

a belváros szívében várunk,
többféle munkaasztallal és tárgyalóval

On-the-go megoldás

on-the-go megoldást nyújtunk, 
ha a városban rohangálsz és egy helyet keresel, ahol befejezheted a prezid, vagy épp egyeztetnél ügyfeleddel.

Hipernet

hipermodern helyhez Hipernet is jár
foglald le helyed és a modern, világos, növényekkel teli inspiráló környezetben dolgozhatsz, amihez a Hipernetet is mi adjuk


 

Közösségi iroda -  Telenor Astoria

„Az ügyfélkiszolgálás szerepe évek óta fontos stratégiai terület a Telenor számára, ezért az üzlet átalakításakor az egyik legfontosabb szempont az ügyfélélmény növelése volt. De ugyanennyire fontos az értékesítési élmény is. Ha az üzletben dolgozó kollégák számára motiválóak a körülmények és a feltételek, akkor az erősen hat az ügyfeleinkre is.
Az üzlet számos új funkcióját ennek szellemében alkottuk meg.”

Oláh Gábor - lakossági értékesítési igazgató

 
 

Telkó-élmény mellett közösségi iroda
 

Az Astorián található üzletünk teljesen új nagyvárosi funkciót kapott: már nem egyszerű értékesítési pont, hanem open working space-ként, azaz közösségi irodaként is vár. Kiléptünk a telekommunikációs cég hagyományos kereteiből, hogy egy új piacon nyújtsunk alternatív megoldást.
 

Közösségi iroda -  Telenor Astoria

Közösségi iroda -  Telenor Astoria

Közösségi iroda -  Telenor Astoria


A Desk in the city egy hely, ahová beugorhatsz dolgozni vagy akár tárgyalni. 
Célunk, hogy “gyors, “on-the-go” helyet adjunk azoknak akik pörögnek , tenni akarnak, a bevárosban rohangálnak, és hasznosan szeretnék eltölteni idejüket két meeting között. A hagyományos coworking irodákkal ellentétben a hosszabb tartózkodás helyett abban segítünk,  hogy a köztes időkben mindenki találjon egy hipermodern helyet, ahol könnyen, zökkenőmentesen és hatékonyan tudja végezni munkáját. Itt befejezheted az utolsó diákat a prezidben, felkészülhetsz a következő ügyfélmeetingre, vagy ötletelhetsz a következő új projekteden. Nem kell azon aggódnod, hogy hova tudsz beülni, hol töltöd fel a mobilod, a laptopod, találsz-e wifit vagy lesz-e hely konnektor mellett a kávézóban.
 

Kiket várunk?

  • Várjuk az ügyfélmeetingek között ingázókat, azokat akiknek éppen elege van a régóta tartó home-office-ból és egy kis időre más környezetben szeretnének dolgozni, a digitálisan független munkavállalókat, a szabadúszókat, a vállalkozókat, azokat akik a home-office és az iroda között alternatív helyet keresnek egy pár órára, vagy bárkit, aki a városban keres egy biztos helyet, ahonnan dolgozhat.
  • Azokat, akik épp fontos megbeszélést szerveznének, de nincs budapesti irodájuk;  akik vidékről utaznának vagy partnerük messziről jön; bemutatkoznának új ügyfelüknek, de nem találnak megfelelő helyet; akik prezentálnának is és a kávézó amúgy is szűkös és nem elég csendes. Vagy egyszerűen csak azokat, akik így tudják a legkönnyebben megoldani a megbeszélést.

Előzetes foglalással most bárki leülhet a kiválasztott munkaállomáshoz egy-egy órára, a hasznos munkához pedig Hipernet elérést biztosítunk!

Válassz igényeidnek megfelelően különböző munkaasztalok vagy eltérő méretű tárgyalóink közül, és foglalj helyet!

Közösségi iroda -  Telenor Astoria

Közösségi iroda -  Telenor Astoria

Közösségi iroda -  Telenor Astoria


Hogyan működik?

Kattints az időpontot foglalok gombra,  majd a következő oldalon a "Book now"gombra kattintva lehetőséged lesz kiválasztani, hogy tárgyalót vagy asztalt szeretnél foglalni. Kattints az általad kívántra és nézz szét milyen szuper lehetőségek várnak!

Időpontot foglalok

Közösségi Iroda Általános Szerződési Feltételek