59S S2 UVC LED sterilizáló doboz, fehér

Az UCV LED elpusztítja a mikróbákat és a baktériumokat, lebontja azok DNS és RNS szerkezetét.  Az eszköz rövid idő alatt elpusztítja a baktériumok, vírusok, penészgombák jelentős részét bármilyen anyagon. Az eszköz segítségével a sterilizálás otthon fogalom új értelmet nyer, nemcsak mobiltelefon fertőtlenítésre alkalmas, hanem kulcs, szemüveg, olló, borotva, ékszer és gyakorlatilag bármilyen tárgy sterilizálására, ami befér a dobozba. Mérete: 216 x 105 x 70 mm.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

59S UVC LED sterilizáló doboz, eszközfertőtlenítő
 


Előnyök:

  • Sterilizálási hatékonyság
  • Gyors perc sterilizáló idő
  • Bármilyen anyagot lehet sterilizálni (nincs gőz vagy nedvesség, ami egy elektromos tárgynak meghibásodást okozhat)
  • Közvetlenül támadja a baktériumokat
  • Környezetbarát  (higany –és ózonmentes, használatával nem termelsz szemetet, ellentétben egy nedves törlőkendővel)

Sterilizáló, eszközfertőtlenítő

Sterilizáló, eszközfertőtlenítőA sterilizáló dobozban  bármit lehet sterilizálni, nem okoz kémiai szennyeződét. Nyugodtan beletehetsz kulcsot, cumit, ollót, ékszert, fogaszabályzót, mobiltelefont, akár borotvát és még számos eszközt. 

A dobozt nyugodtan magaddal viheted utazáskor is, hiszen tárolóként is funkcionál, kiküszöbölve ezzel azt a problémát, hogy túl sok helyet foglaljon a bőröndben. 

 Az UVC LED  sterilizálás esetén ez az idő maximum pár perc szemben például a kifőzéssel, ahol sokszor legalább 10 percig kell  100 celsius fokon főzni/gőzölni a tárgyakat, hogy elpusztuljanak a baktériumok. 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.