Honor MagicWatch 2 (46mm), lenbarna

Acélos külső, Always-On kijelző és akár 14 napos üzemidő. Ez a HONOR MagicWatch 2. 

Használd arra alkalmas Mastercard kártyádat és vedd meg akár kamatmentes részletre! Részletek

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
50 989 Ft
Online kedvezmény

-2 549 Ft

Kedvezményes tartozék ár
48 440 Ft

 Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!
A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Kosárba rakom
Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Telenoros vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Rendszeres költségek
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Acélos külső

A MagicWatch 2 óratokja finomított 316L rozsdamentes acélból készül, amely az űrkutatásban is gyakran használt anyag, magas szilárdsággal és tömegaránnyal. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az óra kevésbé érzékeny a kisebb ütődésekre és a karcolásokra a mindennapi használat során.

Mindig képben

Az AMOLED kijelző mindig aktív, így egy pillanat töredéke alatt megláthatod, mi van rajta.

Személyre szabható óralapok

Az aktuális idő mutatásán túl a MagicWatch 2 személyes fotók megjelenítésére is képes.
Több fényképet is tárolhatsz rajta, hogy minden alkalommal más képet láthass, amikor megemeled a csuklód.2

Továbbfejlesztett akkumulátor teljesítmény
akár 14 napon át1

Hozz ki többet a napjaidból! A forradalmian új HUAWEI Kirin A1 lapkakészlet segítségével a MagicWatch 2 az adatokat gyorsabban, kevesebb energia felhasználásával dolgozza fel, így tovább kitart.

15 célkitűzés alapú sport mód

Maradj mindig motivált, hogy elérhesd a céljaidat! A MagicWatch 2 fitnesz üzemmódok hangalapú útmutatásait4 is igénybe veheted mozgás közben, hogy a lehető leghatékonyabb legyél. A nap végén persze érdemes szünetet tartani, ellazulni és relaxálni a légzés-segítő alkalmazással, hogy jobban aludj éjjel.

Véroxigénszint- mérő a csuklódon: SpO2 monitor

A HONOR MagicWatch 2 véroxigénszint- mérője12 azaz SpO2 monitorja megmutatja az oxigén telítettségi szintjét a véráramban, így megtudhatod, hogy a tested hogyan alkalmazkodik edzés közben vagy nagy magasságban.

Élmények szabadon, okostelefon nélkül

Kettős műholdas helymeghatározó rendszerek

A kettős műholdas helymeghatározó rendszerek3 segítségével a MagicWatch 2 pontosan rögzíti a sebességet és az útvonalat futás, gyaloglás vagy kerékpározás közben; túrázás és mászás során pedig képes lekövetni a magasság változását.

Elkísér minden kilométeren

Futó edzések

A beépített futó alkalmazás 13 professzionálisan felépített futótanfolyammal segít a fejlődésben a kezdőtől a haladó szintig, igénybe vehető valós idejű hangalapú útmutatással (VoiceOver)4. Attól függetlenül, hogy csak most kezdesz el futni, vagy tapasztalt futó vagy, aki hozzáértő edzőtársra vágyik, a HONOR MagicWatch 2 különböző kurzusai segítenek és motiválnak a fejlődésben.

Pulzusmérés úszás közben5

Az új HUAWEI TruSeen™ 3.5 technológiával a MagicWatch 2 segít mélyebben elemezni az úszás teljesítményt, pontosan mérve a pulzusszámot, beleértve a SWOLF-ot, a távolságot, a kalóriát és a sebességet. Az óra 50 méterig vízálló6, így ő lehet az új úszóedződ, aki a vízben is elkísér.

Edzések biztonságosan

A MagicWatch 2 különféle adatokkal -például VO2Max7, valamint az anaerob vagy aerob testmozgás hatásainak részleteivel- segít az edzések optimalizálásában, hogy azok minél biztonságosabbak legyenek a számodra. A különböző mérések segítenek meghatározni az edzések várható eredményét és általuk megtudhatod mennyi időre lehet szüksége a testednek ahhoz, hogy felkészüljön a következő megmérettetésre.

Egészség mindenek felett

A MagicWatch 2 lehetővé teszi a mindennapi stressz kezelését a HUAWEI TruRelax™8 alkalmazással, emely légzési gyakorlatokkal segít az ellazulásban. A HUAWEI TruSleep™ 2.0-val nyomon követheted és elemezheted az alvásodat, illetve javíthatsz is az alvásminőségen.

Női ciklus követő

Az új női ciklus követő funkció lehetővé teszi a menstruációs ciklus követését, a naplózási periódusok és a részletek rögzítését, valamint az ezekre vonatkozó statisztikák áttekintését a Huawei Health alkalmazás segítségével.
A menstruációs naptár segíti a ciklus, valamint a termékenység különböző szakaszainak előrejelzését. Ezeket a részleteket az alkalmazás összeveti a többi egészség mutató statisztikájával, így komplexebb áttekintést nyújt az egészségedről.

Beszélj az órádon keresztül

Beépített hangszóró és mikrofon

Tartsd a kapcsolatot, beszélj a csuklódon keresztül. A beépített hangszóró és mikrofon ideális a gyors csevegésekhez, szükség esetén pedig akadozásmentesen válthatsz beszélgetés közben a HONOR okostelefonodra.9,10

1. Az akkumulátor adatai a HONOR laboratóriumok teszteredményein alapulnak. A tényleges használati idő a beállításoktól és a felhasználási preferenciáktól függően változhat.
2. Ez a szolgáltatás nem támogatott iOS rendszeren.
3.A kettős műholdas helymeghatározó rendszerek csak bizonyos kültéri tevékenységek során működnek.
4. A VoiceOver útmutató csak angol és mandarin nyelven érhető el. A funkció elérhetősége régiótól és piacoktól függően változhat.
5. A bőr és fém szíjak nem alkalmasak úszásra. A pulzálás az úszás során sok tényezőtől függ, például a vízáramlástól és a karcsapásoktól. A mért adatok csak referenciaként szolgálnak.
6. A készülék az ISO 22810: 2010 ISO szabvány alapján 50 méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy az óra például úszás során vagy kézmosáskor is működik. Tengervízben való használat után meg kell mosni tiszta vízzel és szárazra kell törölni a tartósság érdekében.
7. A VO2Max csak bizonyos kültéri tevékenységek során működik. Ez a szolgáltatás nem orvosi tanácsadás. Szigorúan csak személyes használatra javasolt.
8. A HUAWEI TruRelax™ csak Android készülékeken érhető el. Az iOS-eszközök nem támogatottak.
9. A MagicWatch 2-nek Bluetooth-on keresztül kapcsolatban kell lennie a HONOR okostelefonnal, hogy fogadhassa a MagicWatch 2-őn beérkező hívásokat.
10. Csak a MagicWatch 2 46 mm-es változata rendelkezik beépített hangszóróval és mikrofonnal.
11. Az elérhetőség régiónként változhat, csak Android-okostelefonokon működik, illetve a HUAWEI Music 12.11.7.X -et vagy annak újabb verzióját támogatja. A zenehallgatás funkció az mp3 és az LC-AAC formátumokat támogatja. Ez a szolgáltatás nem érhető el iOS rendszeren. A MagicWatch 2 teljes belső tárolókapacitása 4 GB, ebből 2 GB elérhető offline zenetároláshoz.
12. A SpO2 Monitor elérhetősége az egyes országokban és régiókban változhat. Az SpO2 Monitor nem orvosi eszköz, és nem betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére lett fejlesztve. Minden adatot és mérést csak személyes referenciaként szabad felhasználni. Az új funkciók OTA frissítésen keresztül válnak elérhetővé.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 41 g
Méret 45,9 x 45,9 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS, Glonass
Wi-Fi Nincs
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Barométer, Gyorsulásmérő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.