Samsung Smart Clear View tok, Samsung Galaxy S21, fekete

Termékkód: EF-ZG991CBEGEE

Védi a telefont elölről és hátulról is, és a kifinomult kialakítás része az átlátszó ablak is, így könnyedén ellenőrizheted az értesítéseket, válaszolhatsz a hívásokra vagy szüneteltetheted a zenelejátszást – mindezt a képernyő megérintése nélkül. A további védelem érdekében antimikrobiális bevonattal is el van látva.1,2,3

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

1. Javasoljuk, hogy a vezeték nélküli töltésmegosztás funkció használata előtt vedd le a Galaxy S21 5G és S21+ 5G tokját.

2. A Galaxy S21 5G és S21+ 5G Smart Clear View tokjának külső része megfelel az antimikrobiális tevékenység követelményeinek, amelyeket a FITI Tesztelő és Kutató Intézet állított fel.

3. Antimikrobiális funkciójának ellátása érdekében ezt a terméket cink pyrithion biocid anyaggal kezelték. Az antimikrobiális tulajdonság nem védi teljesen a felhasználókat a baktériumok ellen, és nem nyújt védelmet a vírusok ellen, ideértve az új koronavírus-fertőzést (COVID-19) is. Az antimikrobiális hatás a felhasználási feltételektől függően változhat. Az antimikrobiális bevonat csak a telefontok külső részét érinti. További részletekért látogass el a www.samsung.com weboldalra. Amennyiben aggályaid merülnének fel, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Allergiás reakció esetén fordulj egészségügyi szakemberekhez.

Technikai részletek

Kompatibilitás
Típus Oldalra nyíló

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.